söndag 9 december 2012

Innerväggar växer fram

Lite mer invändiga bilder från gårdagen. Det är riktigt skoj och spännande att se planlösningen ta form i takt med att innerväggar kommer på plats. Först nu ser man hur det verkligen kommer att bli och det ser riktigt bra ut!

Vindsvåning: Lillans sovrum rakt fram och sonens till höger.

Sonens sovrum sett från dörrposten. Det ser ut att bli riktigt bra i storlek, även om en stor skjutdörrsgarderob kommer att äta en del yta.

Andra sidan av vindsvåningen, med allrum till vänster och stortjejens sovrum rakt fram. Längs väggen till höger blir det badrum och en inbyggd "linnegarderob". Garderoben kändes perfekt, badrummet blir litet men det har vi varit medvetna om. Det kommer dock att växa till sig lite när dess två takfönster installeras.

Bottenvåning sett från köket, blickar mot vardagsrum. På bottenvåningen var byggarna på gång med innerväggen mellan entré och matrum igår. I övrigt är inga innerväggar uppe (annat än de bärande). Vi ser fram emot att se väggarna till höger om entrén komma upp så vi kan känna in storleken på alla rum som ska klämmas in där; badrum, wc, två klädkammare, groventré och tvättstuga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar