måndag 31 december 2012

Inte riktigt rätt

Provade lite med den inköpta armaturen och placerade den där Trivselhus dragit fram rör. Spontant så känns det som att de hamnar lite lågt. Eftersom vi har valt att höja fönster till 230 cm (istället för 210 cm) så borde kanske även utearmaturen ha flyttats upp med samma ökning. Armaturerna kändes också ganska pluttiga, så frågan är om vi inte ska tänka om på valet av armaturer.

Det största problemet här är dock att rören för amraturerna har hamnat fel, jämfört med hur vi har tänkt och utifrån vad som framgår av våra elritningar.

Den här vid entrén sitter där den ska, även om den upplevs sitta lågt. Här blir det dock även ett entrétak som kommer att förändra bilden.

Till vänster om entrén, utgång till framtida uteplats. Den här armaturen ska enligt elritning sitta mitt emellan dörren och knuten.

Garaget ("photoshoppat" i Paint). Här sitter den vänstra armaturen för långt ifrån garageporten. Den ska sitta på samma avstånd från porten som den högra.

Baksidan. Inte heller här stämmer placeringen. Armaturerna ska sitta 100 cm på var sida om fönster/vikdörr. Båda sitter för långt ifrån. För den till vänster innebär det också att den hamnar i vägen för dörren som leder ut från sovrummet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar