fredag 5 april 2013

En vecka efter inflytt

Idag är det en vecka sedan vi för första gången vaknade upp i vårt nya hus. Slutbesiktningen onsdag 27 mars gick bra (mer om anmärkningarna i kommande inlägg) och vi kunde direkt efter börja bära in möbler från en fullastad släpkärra.

Vi nyttjade dagen till att få in möbler och hade redan innan insett att det inte skulle gå att komma tillräckligt i ordning för att spendera första natten redan på onsdagen. På torsdagen fortsatte inflyttning och från den dagen bor vi nu i huset.

Det blev en hektisk tid med massor att göra, vilket är anledningen till att den här bloggen dog en stund. Vi som tyckte det varit mycket med husbygget tidigare; det nådde verkligen kulmen nu vid inflytt!

Kortfatttat kan man säga att vi är mycket nöjda med huset och hur allt föll ut. Det känns himla skönt att själva byggtiden äntligen är över. Det är dock en del småsaker som är fel, som förhoppningsvis ordnas inom kort.

Här är det saknade räcket som till slut kom på plats. Ironiskt nog blev det ändå inte helt rätt: vi fick en vit regel (?) vid golvet (den som stolparna sitter i) istället för en i ek. Så den ska bytas...


Inflyttningspresent från Trivselhus: en snygg brandsläckare!


Och hålen till högtalarna i vardagsrummet blev äntligen gjorda. Nu är bara frågan när inköp av högtalare kan klämmas in i budget.


Vardagsrum sett från köket; innan utrymmet började fyllas med kartonger och möbler...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar