onsdag 28 november 2012

Frågor får svar

I ett tidigare inlägg, när byggställningen försvann, funderade vi över hur byggarna ska jobba på tak och högt utan ställning. Svaret kom idag när en ny mobil ställning har dykt upp.

I samma tidigare inlägg noterade vi också att takkuporna inte är färdigställda. I måndags fick vi reda på att det saknades några plåtar till dem. Vi gissar att det är de som har dykt upp nu, som står lutade mot husets framsida.

Nu vore det fint om även vårt saknade fönster (som ska sitta i gaveln precis vid ställningen) också dök upp och kom på plats!

Vi noterar också att en del ventilationsrör har försvunnit från lagret utanför (syns nere till vänster på bild två) så de kommer väl på plats inne i huset nu.

För övrigt: första snön har landat på taket!2 kommentarer:

  1. Hej Johan!
    Har ramlat på din blogg idag och läst den med spänning:-) Vi ska själva bygga ett Trivselhus till våren och har precis skrivit på. Undrar om jag skulle kunna få ställa lite frågor kring bygget/trivselhus mm Om du har lust får du gärna skicka mig ett mail till toni.drk@hp.com Så återkommer jag med frågorna. Mvh Toni

    SvaraRadera