tisdag 4 december 2012

Alla dessa beslut

Det är dags att ta tag i frågan var vi ska måla, var vi ska ha tapeter och vilka tapeter vi ska ha...

Standard från Trivselhus är tapeter i den så kallade byggsjuan, vilket är billigast möjliga alternativ i färghandeln. Byggsjuan verkar ganska vedertagen bland hustillverkare, dessvärre också ganska tråkig. Det handlar om gammalmodiga papperstapeter som sätts överlappade. Inget "easy up" här inte. Ganska svagt av en hustillverkare som håller en så pass hög standard att ha så pass trist tapetval.

Vi gav byggsjuan en chans och tittade igenom utbudet men vi hittade inget som alls föll oss i smaken. Att sätta upp tapeter med skarvar som också ställer till en eventuell framtida övermålning spelade också in när vi valde bort sjuan som ett alternativ.

Även i nästa prisklass hade vi svårt att hitta något som kändes rätt, men Boråstapeters Borosan Easyup hade några tapeter som kändes tänkbara. Sedan hittade vi ett antal tapeter från Fionas (det är väl Flüggers egna märke?) olika kollektioner så efter någon timme i butiken blev det katalogerna på bilden nedan som fick åka med hem för fortsatta duster och underlag för beslutsångest.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar