lördag 13 april 2013

Bra erfarenhet av Canvac centraldammsugare

Trivselhus förser som standard sina hus med centraldammsugare, i vårt fall en Canvac Q Smart Outblow. Just utblåset, som sitter vid vårt garage (första bilden nedan), har en lucka som öppnas när dammsugaren används och som sedan stängs för att skydda utblåset.

Som synes av bilden saknar vårt utblås sin lucka, den visade sig flyga av varje gång vi använde dammsugaren. Innan jag påtalade detta för Trivselhus tänkte jag kolla av med Canvac hur det hela ska fungera. Därför blev det ett mejl till Canvac i torsdags. Dialogen såg ut ungefär så här:

"Vår lucka ramlar av från sitt fäste, varje gång vi dammsuger. Det går inte att sätta fast den på något bra sätt. Ska det vara så?"

Inom 10 minuter kom ett svar: "Att luckan ramlar av är inte okej! Jag skickar dig en ny utloppsventil, kan du tänka dig att byta ut den själv? Den sitter bara med ett par skruvar. Skickar den naturligtvis utan debitering. Vad har du för adress?"

Efter tack och bock och uppgift om adress kom strax en bekräftelse: "Sådär, nu är en ny ventil skickad till dig, du borde ha den i morgon!"

Riktigt bra service - precis som det ska vara!


Och precis som utlovat låg ett nytt utblås i lådan igår fredag. Där satt luckan betydligt bättre, så något var uppenbarligen fel med det första.


Själva maskinen är vi nöjda med, den gör sitt jobb. Extra trevligt var "parkettmunstycket" som är betydligt bredare än det vanliga. Parkettmunstycket används av oss till 99 % och det går inte bara bra på parketten utan även på klinker och mattor. Funderar du på en centraldammsugare så rekommenderar jag Canvac! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar